Mustalaisleiri muuttaa sillan alle

Voima 29.10.2009 | Kuvareportaasi | Kukka Ranta

Maanantaina Helsingin kaupunki haki poliisien turvaamana Sosiaalikeskus Sataman pihalta pois kontin, jossa asui 4-henkinen romaniperhe. Tiistaina kaupunki hääti seudun muutkin romanit tavaroineen Kalasataman sillan alle ja hajotti kylmän varalle rakennetut suojat laittomina asumuksina. Metalliset kamiinat savusivat metraradan varrella, kun moottorisahat ja sorkkaraudat repivät romaniperheiden majoja rikki. Kukka Ranta kuvasi häädön.

 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s